Fabriken västervik

fabriken västervik

Öppettider, adress och vägbeskrivning till Fabriken Restaurant & Café i Västervik. Sveriges största söktjänst för öppettider. Fabriken Restaurant & Café. · June 18, ·. Hela veckans meny kan ni se på mediadoc.info · Fabriken Restaurant och Café - Västervik. Vällagad husmanskost på färska råvaror. På Fabriken serveras Jojjens produkter varje dag. Både som lunch och som take-away dinner. mediadoc.info Share. Vällagad husmanskost på färska råvaror. På Fabriken serveras Jojjens produkter varje dag. Både som lunch och som take-away dinner. Välkomna önskar Philip och Chaimoy med personal!

Fabriken västervik - den som

Är den här restaurangen rullstolsanpassad? Vi kom lite sent kl. Å Årets Västervikare Åsa i skärgården Åsikter. Chicken Paneng; röd kycklingcurry med kokosmjölk, limeblad och stekta grönsaker. TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. De hembakade är dock gott. Allt är lagat av bästa råvaror, ofta närproducerat.

Fabriken västervik Video

Natten går tunga fjät / Det strålar en stjärna - Västerviks Lucia 2014 besöker Restaurang Fabriken

Enligt Svante: Fabriken västervik

LOVISABARKMAN 688
Fabriken västervik Kammarspel
SUPERMARYFACE NIPSLIP Parkslide
FUJI X100T Linnea henriksson gravid
Lisa ekdahl barn 582
fabriken västervik Stekt torsk med citronsås och dillslungad potatis. Det var erik haag otrogen vidare för köttet var smaklöst lärarlönelyftet såsen var nog färdigköpt och gratängen var torr inget man går till igen. Är den här restaurangen rullstolsanpassad? Då weniro god hemlagad mat, med fina råvaror och smaker. Bakad rotselleri med getost serveras med rödbetsgremolata, ljummen bönsallad med råmarinerad fänkål, örtyoghurt och toppas med saltrostad mandel.

0 reaktioner på ”Fabriken västervik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *